Næring

Utbygger

Enten du bygger for en bestemt kunde, eller du har ett prosjekt som skal selges etter ferdigstillelse, har vi mange verdifulle tjenester for deg som utbygger. Vi tilbyr løsninger som gir spennende design innenfor deres kostnadsrammer og bistår en eventuell byggherre med alle valg som må gjøres før igangsettelse.

Sandbrekketoppen åpen stue og kjøkken med lekkert design | Wolff Design | Interiørdesign

Hva vi tilbyr

Tegning i 2D eller 3D

Å få visualisert helheten er ett must når jobben er stor, og mange ulike håndverkere skal inn. Vi har ett tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som tegner og visualiserer helheten. Med en god 3D visualisering er det er lettere å se hvor fint det kommer til å bli.

Interiørdesign

Vi designer og utformer interiøret etter deres ønsker, deres profil og deres behov. Vi sørger for av alt fra design, tegninger, planlegging, utførelse og prosjektledelse sammen med våre dyktige samarbeidspartnere - helt til ferdig møblert lokale dere kan flytte rett inn i.

Møblering

Alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene,- både til dine ansatte og til kunder. Vi bistår med planlegging og innkjøp av nye møbler, og kan vi garantere bedre trivsel og en atmosfære en trives i.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Utbygger Sandbrekketoppen med flott hage og fin fasade | Wolff Design | Interiørdesigner

Utbygger

Har du områder på tomten som du ikke helt hva du skal gjøre med? Det kan være alt fra utbygg av ny terrasse, bad, påbygg og masse mer. Det er mange av avgjørelsene som skal tas som påvirker hverandre, og det er ofte at en møter på problemstillinger som gir hinder for å realisere drømmene. For eksempel når det kommer til på plassering av ventilasjon kan dette påvirke plasseringen av andre elementer som for eksempel belysningen, høyde på dører etc. Ved tett dialog, og kommunikasjon med utbygger, sørger vi for de beste løsningene. Vi har tverrfaglig kompetanse som gjør at det kan gis veiledning til de byggetekniske avgjørelsene som skal tas underveis i prosessen, samtidig som vi sørger for at utbyggingen går så enkelt som mulig.

Milano svart svart kjøkken | Er du utbygger å trenger hjelp? | Wolff Design

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når en skal pusse opp.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere best mulig i prosessen.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.