Næring

Vi har spesialisert oss på hvordan interiøret kan påvirke tankene og følelsene våre. På en arbeidsplass kan trivsel i omgivelsene føre til færre sykemeldinger, på ett hotell kan trivsel i omgivelsene føre til økt rate på TripAdvisor og på en restaurant kan trivsel i omgivelsene føre til at kunder kommer igjen og igjen. Vi sørger for lønnsomme, langsiktige løsninger uten hodebry for deg, da vi tar oss av alt du måtte ønske i prosessen.

kontor pusse opp

Visualisering

Vi tilbyr å tegne alt fra enkle plantegninger til realistiske visualiseringer, slik at dere kan få se hvordan sluttresultatet vil bli. Uavhengig av om dere har ett stort næringsbygg eller ett lite kontor så er en god plan og en god visualisering gull verdt for alle involverte da det gir lite rom for misforståelser.

Les mer

Lett oppgradering

Trenger kontorene en liten oppfrisking? Nye farger, nytt dekor og kanskje litt nye møbler kunne gjort seg? Det er utrolig hvor mye som kan gjøres med lite. Vi ordner alt - enkelt, trygt og forutsigbart!

Les mer

Fargesetting

Vi er eksperter på å finne materialer og farger som passer sammen, og målet er at du skal kunne trives i mange år fremover. Farger forandrer seg med lyset og refleksjonene

Les mer

Nye lokaler

Når man skal bytte til nye lokaler er det mange valg og mange ekstra oppgaver i tillegg til egen krevende arbeidsdag. Derfor er vi med i planleggingen fra start til ferdig sluttresultat, hvor vi anbefaler å være med fra start til slutt- slik at vi kan sørge for at alle valgene som blir tatt underveis, er i tråd med din drøm og din lommebok. Vi bistår også de som er godt i gang med sitt byggeprosjekt og veileder i valg av farger, fliser, dører, gulv, møblering etc.

Les mer

Oppussing

Skal du pusse opp kontorene er det mange detaljer som skal organiseres og planlegges. Vi hjelper deg med både lekkert interiørdesign som snakker til sansene, samtidig som vi ordner totalentreprisen for deg å gjøre det enklere i en allerede hektisk arbeidsdag.

Les mer

Restaurant

Alle restauranter skal ha sin identitet og sitt uttrykk. Vi i Wolff Design legger derfor stor vekt på hva restauranten ønsker at gjestene skal føle og oppleve under besøket, og har unike verktøy til å sette oss inn i opplevelser og inntrykk. Vi retter ikke fokuset utelukkende bare på interiøret, men også på totalopplevelsen til gjesten. Vi mener det er helheten som er viktig for en vellykket hotelldrift.

Les mer

Hotell

Alle hotell skal ha sin identitet og sitt uttrykk. Vi i Wolff Design legger derfor stor vekt på hva eier ønsker at gjestene skal føle og oppleve under oppholdet, og har unike verktøy til å sette oss inn i hotellgjestens opplevelser og inntrykk. Vi retter ikke fokuset utelukkende bare på interiøret, men også på totalopplevelsen til gjesten. Vi mener det er helheten som er viktig for en vellykket hotelldrift.

Les mer

Profilering

Alle bedrifter trenger en tydelig profil dersom de ønsker å bli lagt merke til i ett stadig mer krevende marked. Vi har unike verktøy som analyserer deres bedrift og vet hva som skal til for at din bedrift skal bli sett. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi bistå både store og små bedrifter i søken på en tydelig identitet.

Les mer

Eiendomsmegler

Vi tilbyr kursing av Eiendomsmeglere i hele Norge slik at de får viktige verktøy til selv å kunne rådgi sine kunder. I 2023 er selve presentasjonen av boligen viktigere enn noen gang, men det er ikke alle kundene dine som har anledning til å leie inn ekstern styling før de skal selge. Om du som megler kan tilby en kostnadseffektiv rådgiving, hvor selger kan bruke sitt eget interiør, kan du som megler levere en komplett tjeneste til dine kunder, hvilket vil gi deg en konkurransefordel i en ellers tøff bransje.

Les mer
kalsvgvegen