Våre tjenester til deg som privatperson

Uansett om du skal pusse opp, totalrenovere, bygge nytt eller bare bytte ut sofaen så kan vi bistå. Vi vet hvilke interiørtrender i 2024 som er lurt å satse på og hvilken løsning som vil være best for deg.

Uansett hvor stort eller lite prosjektet ditt er, så vil vi skreddersy en løsning tilpasset ditt prosjekt og dine ønsker.

Rådgiving

Mange vil gjøre mye selv, og trenger bare noen å rådføre seg med underveis i prosessen. Dette er vår rimeligste, enkleste og mest effektive tjeneste hvor du som kunde får en selvbestemt tidsbank som du kan bruke som du selv vil.

Les mer

Boligsalg

Alle som skal selge bolig ønsker flest mulig potensielle kjøpere til å komme på visning- mange tenker at dette er meglers jobb, men det er faktisk opp til deg som selger å levere ett plettfritt underlag som gir fotografen mulighet for å ta gode nok bilder. Det er først når en klarer å nå ut til mange nok interessenter gjennom bildene, at en får nok folk inn dørene og først da kan megler gjøre jobben sin for å oppnå en budrunde. Derfor fokuserer vi også på de små detaljene som gjør den stor forskjellen. Vi hjelper med å rådgi deg på hvordan du kan fremheve alle verdiene i ditt hjem på rimeligst mulig måte, - også de som du gjerne har oversett. Vi anbefaler deg derfor å begynne prosessen så tidlig som mulig, og gjerne i god tid før du kontakter en eiendomsmegler.

Les mer

Møbeldesign

Møbeldesign handler om å skape møbler som passer perfekt inn i rommet- de skal fungere som ett estetisk mesterverk til designet ellers, men også fungere optimalt rent praktisk og dekke de behovene som ellers er. Vår lidenskap ligger i å designe og skreddersy møbler og innredning som harmonerer perfekt med din stil og ivaretar alle funksjonelle krav.

Les mer

Oppussing

Når du skal pusse opp er det mange elementer som skal klaffe for at alt går som planlagt og resultatet blir som ønsket. Vi hjelper deg med både interiørdesign og totalentreprise for å gjøre det enklere og tryggere for deg i oppussingsprosessen.

Les mer

Prosjektledelse

Vi har alle opplevd upålitelige håndverkere som må passes på. Heldigvis samarbeider vi kun med de beste, men for at våre kunder skal slippe misforståelser og unødvendig hodebry - tilbyr vi i samarbeid med våre håndverkere, full prosjektledelse sammen med våre designtjenester. Det gir deg som kunde en trygghet om at resultatet blir som forventet, til avtalt tid og avtalt pris.

Les mer

Møblering

Alt av interiør du tar inn i ett rom er med på å danne ett inntrykk- den er fin, og den er fin, men passer de sammen? Hjernen vår reagerer på farger, geometri, tekstur og ikke minst de organiske detaljene. Vi hjelper deg med møbleringen slik at du oppnår den harmonien og balansen hjemmet ditt trenger for at du skal trives. Hvis du skal kjøpe alt nytt anbefaler vi en god plan i forkant av innkjøpene. Hvis du allerede har møbler og vil ha hjelp til plassering med det du har fra før, tilbyr vi styling med ditt eget. Dette er også veldig populært ved boligsalg!

Les mer

Fargesetting

Vi er eksperter på å finne farger som passer sammen med dine ønsker, samtidig som sammensettingen skal påvirke deg positivt og gi hjemmet en deilig balanse. Målet er at du skal komme inn i rommet og føle på glede, ro og harmoni og ikke minst at du skal kunne trives med fargene du velger i mange år fremover. Farger forandrer seg med lys og refleksjoner- visste du at en beige vegg kan oppleves grønn til enkelte gulvtyper?

Les mer

Bygge nytt hus

Vet du hvilke finish du har valgt ihht Norsk Standard på de ulike fagene som skal inn i huset ditt? Og hvilke reklamasjonsrett du har i etterkant i henhold til kjøpskontrakten dersom du ikke blir fornøyd? Vi vet hvilke feller du kan gå i med alle de valgene som du står ovenfor, og hjelper deg samtidig med lekkert interiørdesign slik at det nye huset ditt blir akkurat slik som du drømmer om.

Les mer

Bli inspirert

Tidløst og moderne interiørdesign som påvirker sansene postitivt, sammen med de siste interiørtrender er selve hovedessensen i vårt design. Vi skal speile kundenes personlighet og ønsker, og skape langsiktige løsninger som skaper ro og harmoni. Klikk deg rundt på siden og se på bilder over tidligere prosjekter. Kanskje finner du inspirasjonen du trenger for å gå i gang?

Les mer
kalsvgvegen