Vi lar alltid naturen inspirere oss i vårt design

Vi lar alltid naturen inspirere oss i vårt interiørdesign!

Og det gjelder enten vi er inne for å bistå med interiørveildning eller om vi bistår med ett helt prosjekt fra A til Å. Naturen gir oss en helt spesiell ro og harmoni. Der er det uperfekte helt perfekt, og der føler vi oss alltid vel.

Og akkurat slik er målet når vi jobber med vårt interiørdesign også, enten det er en privat bolig, en restaurant, ett kontor eller ett hotell- vi ønsker å skape rom som skaper ro og harmoni, hvor naturens vakre elementer får ta plass.


Når vi ser på de ulike elementene i naturen opp i mot interiørdesign har vi mye vi kan bygge videre på- både farger, former, strukturer og teksturer.

Trendbildet i dag er strekt preget av naturen da den signaliserer trygghet og ro i utrygge tider- vi finner ro i naturens uforgjengelighet.

Flere trendforskere formidler at tider med lavkonjuktur, klimaendringer, politisk kaos og krig vil være med på å styr trendbildet og hvilken retning den går i.

Når tider blir usikre vil mange av oss velge nøytrale tilbakelente paletter, men vi ønsker også å være en del av naturen og ta oss lengre bort fra den digitale verden og alt kaoset.


Farger som er inspirert av vann vil sees som ett helt nødvendig innsalg i paletter fremover- nettopp fordi vann er helt nødvendig for å holde oss i live.

Vann kommer i mange ulike fargenyanser, bleke og dempet men også dristig og strek.

Aprikosfargen som oppfører seg som en deilig komplementærfarge til naturlige komfortfarger, vil være med på få oss vekk fra storbykaoset og digitale vibber, og vi får assosiasjoner til å være i ett med naturen- bo på gårdene, spise økologisk, gå lange turer i villskog og ha fokus på gjenbruk og bærekraft.


I vårt interiørdesign sørger vi for å ta naturen med inni flest mulig elementer- ta gjerne en titt på våre prosjekter og se om du kan se det her….