Næring

Visualisering

Vi tilbyr å tegne alt fra enkle plantegninger til realistiske visualiseringer, slik at dere kan få se hvordan sluttresultatet vil bli. Uavhengig av om dere har ett stort næringsbygg eller ett lite kontor så er en god plan og en god visualisering gull verdt for alle involverte da det gir lite rom for misforståelser.

Bilde er en visualisering som vi har gjort for en kunde som ønsket å se hvordan sitte gamle spisebord ville være inn i vårt design. Bilde er da et 3D animert bilde.

Hva vi tilbyr

Visualisering

Å få visualisert helheten er ett must når jobben er stor, og mange ulike håndverkere skal inn. Vi har ett tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som tegner og visualiserer helheten. Med en god 3D visualisering er det er lettere å se hvor fint det kommer til å bli.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til ditt prosjekt, slik at fargene du velger når ut med det budskapet du ønsker å gi.

Interiørdesign

Vi designer og utformer interiøret etter deres ønsker, deres profil og deres behov. Vi sørger for av alt fra design, tegninger, planlegging, utførelse og prosjektledelse sammen med våre dyktige samarbeidspartnere - helt til ferdig møblert lokale dere kan flytte rett inn i.

Møblering

Alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene,- både til dine ansatte og til kunder. Vi bistår med planlegging og innkjøp av nye møbler, og kan vi garantere bedre trivsel og en atmosfære en trives i.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av hele prosessen fra planlegging til ferdig innredet lokale. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen.

Bildet viser til en visualisering vi har laget vi vårt tegne program, visualiseringen et av en sjek vi har tegnet i runde former med mørkt tre og stein plate

Visualisering

Ofte så trenger man bare en å lufte tankene sine til, for å få et innblikk fra en annen person. La oss være den personen du rådfører deg til, så bestemmer du selv hvor mye vi skal være involvert. Tid er ikke noe tema, ettersom vi bruker den tiden nødvendig for at du får svar på spørsmålene du har. Om du vil ta en samtale i dit eget hjem gjør vi det, eller på kontoret vårt. Om du ønsker flere timer med rådgiving så får vi det til. Av og til ønsker man bare noen innspill, noe som vi gledelig er klar for å gi. Vi er din støttespiller der du måtte trenge.

Ta kontakt for en utforpliktende prat om visualisering

Bordet du ser her har vi designet og tegnet selv

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.