Privat

Boligsalg - tilføring av emosjonell verdi

Alle som skal selge bolig ønsker flest mulig potensielle kjøpere til å komme på vising- mange tenker at dette er meglers jobb, men det er faktisk opp til deg som selger å levere ett plettfritt underlag som gir fotografen mulighet for å ta gode nok bilder. Det er først når en klarer å nå ut til mange nok interessenter gjennom bildene, at en får nok folk inn dørene og først da kan megler gjøre jobben sin for å oppnå en budrunde. Derfor fokuserer vi også på de små detaljene som gjør den stor forskjellen. Vi hjelper med å rådgi deg på hvordan du kan fremheve alle verdiene i ditt hjem på rimeligst mulig måte, - også de som du gjerne har oversett. Vi anbefaler deg derfor å begynne prosessen så tidlig som mulig, og gjerne i god tid før du kontakter en eiendomsmegler.

Stylet åpen stue av bolig før salg for å øke salgs mulighet | Wolff design | Interiørdesigner

Hva vi tilbyr

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

3D/2D tegning

Trenger du en tegning som visualiserer dine planer? Vi har tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som kan tegne for deg.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Hvitt bad i bolig klar for salg | Wolff Design | Interiørdesigner

Boligsalg - tilføring av emosjonell verdi

Alle som skal selge bolig ønsker flest mulig kjøpere for å oppnå en budrunde.

Vi hjelper deg fremheve alle verdiene i ditt hjem, også de som du gjerne har oversett.

Som spesialister i det vi gjør, har vi erfaring med å se de enkle tiltakene som kan øke verdien hjemme hos deg før du skal selge.

Vi hjelper deg å gjøre boligen så delikat og innbydende på bilder som overhode mulig, slik at vi når ut til flest mulig kjøpere. Og dette gjør vi ved å få frem den beste siden av ditt hjem.

Ved å bruke teknikkene våre som snakker med sansene til de som ser på bildene, får du raskere salg og i beste tilfelle en bedre pris når du selger.

Bestill en rådgiving til boligsalg her

Gjør boligen din så delikat og innbydende som over hode mulig før salg | Wolff Design | Interiørdesigner

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når en skal pusse opp.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Flott familiebolig i Sandviken

Solbakken

Nybygg på Nesttun

Sandbrekketoppen

Vakker Villa på Kalfaret

March 20, 2020

Kalfaret

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere best mulig i prosessen.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.