Privat

Boligsalg

Alle som skal selge bolig ønsker flest mulig potensielle kjøpere til å komme på visning- mange tenker at dette er meglers jobb, men det er faktisk opp til deg som selger å levere ett plettfritt underlag som gir fotografen mulighet for å ta gode nok bilder. Det er først når en klarer å nå ut til mange nok interessenter gjennom bildene, at en får nok folk inn dørene og først da kan megler gjøre jobben sin for å oppnå en budrunde. Derfor fokuserer vi også på de små detaljene som gjør den stor forskjellen. Vi hjelper med å rådgi deg på hvordan du kan fremheve alle verdiene i ditt hjem på rimeligst mulig måte, - også de som du gjerne har oversett. Vi anbefaler deg derfor å begynne prosessen så tidlig som mulig, og gjerne i god tid før du kontakter en eiendomsmegler.

Åpen stue av bolig før salg for å øke salgs mulighet, bildet viser et stort stort kjøkken men høy takhøyde og hvite vegger, her er det kontraster.

Hva vi tilbyr

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Visualiseringer

Trenger du gode tegninger som visualiserer dine planer? Vi tegner både små og store prosjekter i 2D/3D, og tilbyr fotorealistiske bilder av ditt fremtidige hjem.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Vi hjelper deg med prosessen av boligsalg | Wolff Design | Interiørdesigner

Boligsalg

Alle som skal selge bolig ønsker flest mulig kjøpere for å oppnå en budrunde.

Vi hjelper deg fremheve alle verdiene i ditt hjem, også de som du gjerne har oversett.

Som spesialister i det vi gjør, har vi erfaring med å se de enkle tiltakene som kan øke verdien hjemme hos deg før du skal selge.

Vi hjelper deg å gjøre boligen så delikat og innbydende på bilder som overhode mulig, slik at vi når ut til flest mulig kjøpere. Og dette gjør vi ved å få frem den beste siden av ditt hjem.

Ved å bruke teknikkene våre som snakker med sansene til de som ser på bildene, får du raskere salg og i beste tilfelle en bedre pris når du selger.

Bestill en rådgiving til boligsalg her

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Flott familiebolig i Sandviken

January 18, 2022

Solbakken

Nybygg på Nesttun

November 30, 2021

Sandbrekketoppen

Vakker Villa på Kalfaret

July 20, 2022

Kalfaret

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.