Næring

Eiendomsmegler

Vi tilbyr kursing av Eiendomsmeglere i hele Norge slik at de får viktige verktøy til selv å kunne rådgi sine kunder. I 2023 er selve presentasjonen av boligen viktigere enn noen gang, men det er ikke alle kundene dine som har anledning til å leie inn ekstern styling før de skal selge. Om du som megler kan tilby en kostnadseffektiv rådgiving, hvor selger kan bruke sitt eget interiør, kan du som megler levere en komplett tjeneste til dine kunder, hvilket vil gi deg en konkurransefordel i en ellers tøff bransje.

Bilde viser til en dame i farten med jobb papirer i hånden klar for kurs til eiendomsmeglere

Hva vi tilbyr

Kurs eiendomsmegler

Vi tilbyr interiørkurs til deg som eiendomsmegler, slik at du kan bistå dine boligselgere best mulig på egenhånd uten å være avhengig av underleverandører.
Vi holder kurs over hele landet- ta kontakt for å høre om når vi skal ha kurs i din by neste gang.

Kurs hos meglerkontor

Vi tilbyr små og store meglerkontor kurs i hvordan megler kan tilby sine kunder profesjonell rådgivning ved boligsalg uten å måtte leie inn boligstylister.

Rådgivning og kursing av Eiendomsmeglere for interiør | Wolff Design | Interiørdesign

Eiendomsmegler

Det finnes mange måter å presentere en bolig for salg, og i de fleste tilfeller så styler selger selv eller så leies det inn styling fra ett eksternt firma.

Uansett så kreves det mye av selger for å få til en god presentasjon.  Derfor trenger du som megler at selger er godt forberedt på prosessen, slik at du får den beste presentasjonen som er mulig.

Som eiendomsmegler er du helt avhenging av at samarbeidspartnerne dine leverer tjenester i tråd med din kvalitet, - en dårlig opplevelse for kunden kan sette ditt rykte i fare.

Vi gir deg verktøyene du trenger for å kunne ta deg av det aller meste selv, slik at selger får en best mulig opplevelse med deg som megler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om eiendomsmegler

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.