Privat

Oppussing

Når du skal pusse opp er det mange elementer som skal klaffe for at alt går som planlagt og resultatet blir som ønsket. Vi hjelper deg med både interiørdesign og totalentreprise for å gjøre det enklere og tryggere for deg i oppussingsprosessen.

Bildet viser en trapp som har blitt renovert, veggene er malit i en lys grøn blå tone og trappen i matt svart. Lyse kommer inn gjennom vindene og går denne trappe oppgangen et nydelig lys

Hva vi tilbyr

Visualiseringer

Trenger du gode tegninger som visualiserer dine planer? Vi tegner både små og store prosjekter i 2D/3D, og tilbyr fotorealistiske bilder av ditt fremtidige hjem.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Oppusset inngangsparti og trappeoppgang i lys og mørk kontrast | Wolff Design | Interiørdesigner

Oppussing

Enten du ønsker å totalrenovere eller pusse opp i hjemmet ditt, er det viktig å ha en god plan. Å bo i en bolig som skal pusses opp er ingen enkel tilværelse i den perioden oppussingen pågår, og derfor er det viktig å ha det meste klart før en starter.

Vi er eksperter på å definere din visjon og hjelper deg med å ta de nødvendige prioriteringene som står til stil med ditt ønskede sluttresultat og ikke minst ditt budsjett.

Vi starter med design og planlegging, før vi bistår med å ansette de beste håndverkere for jobben. Slik blir den overveldende prosessen med å oppdatere boligen din mindre belastende, og ofte mye mindre kostbar enn om en overlater alt til tilfeldighetene.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om oppussing

Renovering og oppussing av soverom | Design og planlegging | Wolff Design

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Kjøkkendrømmen som ble virkelighet

August 2, 2023

Steinsviken

Flott familiebolig i Sandviken

January 18, 2022

Solbakken

Nybygg på Nesttun

November 30, 2021

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørarkitekt

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.