Privat

Bygge nytt hus

Vet du hvilke finish du har valgt ihht Norsk Standard på de ulike fagene som skal inn i huset ditt? Og hvilke reklamasjonsrett du har i etterkant i henhold til kjøpskontrakten dersom du ikke blir fornøyd? Vi vet hvilke feller du kan gå i med alle de valgene som du står ovenfor, og hjelper deg samtidig med lekkert interiørdesign slik at det nye huset ditt blir akkurat slik som du drømmer om.

Enkel kontorplass med svart stol, bake en spilevegg

Hva vi tilbyr

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Visualiseringer

Trenger du gode tegninger som visualiserer dine planer? Vi tegner både små og store prosjekter i 2D/3D, og tilbyr fotorealistiske bilder av ditt fremtidige hjem.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Nybygg Fantoftåsen | Lekkert milano matt svart kjøkken | Wolff Design | Interiørdesigner

Bygge nytt hus

Når man skal bygge ett helt nytt hus er det enormt mange valg en skal ta underveis. Det mange ikke er klar over på forhånd er at alle valgene en tar påvirker andre valg på ett senere tidspukt i prosessen. Derfor tilbyr vi å være med i planleggingen fra start. Allerede i første møte med arkitekt er det viktig å ha gjort seg mange tanker om hva en ønsker innvendig.

Dersom du ikke allerede vet hvilke hus du vil bygge hjelper vi deg gjennom hele prosessen- alt fra valg av hus til ferdig innredet bolig.

Noe av det vi ser går mest igjen ved våre nybygg prosjekter at det er lange søknadsprosesser, plutselige igangsettelser med korte tidsfrister, og lite hjelp til å forstå konsekvensene av valgene som blir tatt i "hyrten og styrten".

Derfor foretrekker vi å være med fra start til slutt- slik kan vi nemlig sørge for at alle valgene som blir tatt underveis er i tråd med din drøm og din lommebok. Vi bistår også de som er godt i gang med sitt byggeprosjekt og veileder i valg av farger, fliser, dører, gulv, møblering etc.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om å bygge nytt hus

Nybygg med trappeoppgang av treverk med rekkverk i glass | Wolff Design | Interiørdesigner

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Kjøkkendrømmen som ble virkelighet

August 2, 2023

Steinsviken

Flott familiebolig i Sandviken

January 18, 2022

Solbakken

Nybygg på Nesttun

November 30, 2021

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.