Privat

Rådgiving

Mange vil gjøre mye selv, og trenger bare noen å rådføre seg med underveis i prosessen. Dette er vår rimeligste, enkleste og mest effektive tjeneste hvor du som kunde får en selvbestemt tidsbank som du kan bruke som du selv vil.

Her kan man se en begagelig spisestue med gode Gubu spisestoler trekkt i går men set stort rektangulært spisebord i mørk tre og lette storte lamper over

Hva vi tilbyr

Visualiseringer

Trenger du gode tegninger som visualiserer dine planer? Vi tegner både små og store prosjekter i 2D/3D, og tilbyr fotorealistiske bilder av ditt fremtidige hjem.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Belysningsplan

Er du i gang med en totalrehabilitering eller skal bygge nytt? Da trenger du en plan på både belysning og elektriske komponenter. Vi hjelper med en god plan i forhold til møbleringen, slik at du får optimalisert bruken av ditt nye hjem.

Møbeldesign

Har du behov for ett spesialtilpasset møbel eller bare vil ha noe helt unikt? Det finnes uendelige muligheter og vi både tegner og produserer.

Utedesign

Har du en uteplass som trenger ett løft? Eller kanskje du akkurat har flyttet inn i ett nybygg? Vi designer uteplassen din, og våre dyktige samarbeidspartnere kan gjøre jobben for deg. Enklere blir det ikke! 

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Solbakken lys spisestue med peis, luftig og åpent | Wolff Design | Interiørdesigner

Rådgiving

Ofte ser vi at noen er godt i gang med planleggingen, og alt de trenger er noen å lufte tankene sine til da de ikke blir enige med seg selv- eller hverandre for den saks skyld. Da er det veldig godt å få en ekspert til å se på helheten slik at du er sikker på at resultatet blir slik som du ønsker. Du bestemmer selv hvor mye vi skal være involvert og har full oversikt.

Noen trenger litt hjelp, og andre trenger mye hjelp. Vi bruker den tiden som er nødvendig for at du skal komme i mål, og du styrer selv hvor mye, helt etter ditt behov. Om du trenger en eller flere samtaler i ditt eget hjem, på byggeplassen eller hos oss er helt opp til deg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om rådgiving

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Kjøkkendrømmen som ble virkelighet

August 2, 2023

Steinsviken

Flott familiebolig i Sandviken

January 18, 2022

Solbakken

Nybygg på Nesttun

November 30, 2021

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.