Privat

Rådgiving

Mange vil gjøre mye selv, og trenger bare noen å rådføre seg med underveis i prosessen. Dette er vår rimeligste, enkleste og mest effektive tjeneste hvor du som kunde får en selvbestemt tidsbank som du kan bruke som du selv vil.

Terrasse med basseng og optimal planløsning | Wolff Design | Trenger du rådgivning?

Hva vi tilbyr

3D/2D tegning

Trenger du en tegning som visualiserer dine planer? Vi har tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som kan tegne for deg.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Solbakken lys spisestue med peis, luftig og åpent | Wolff Design | Interiørdesigner

Rådgiving

Ofte ser vi at noen er godt i gang med planleggingen, og alt de trenger er noen å lufte tankene sine til da de ikke blir enige med seg selv- eller hverandre for den saks skyld. Da er det veldig godt å få en ekspert til å se på helheten slik at du er sikker på at resultatet blir slik som du ønsker. Du bestemmer selv hvor mye vi skal være involvert og har full oversikt.

Noen trenger litt hjelp, og andre trenger mye hjelp. Vi bruker den tiden som er nødvendig for at du skal komme i mål, og du styrer selv hvor mye, helt etter ditt behov. Om du trenger en eller flere samtaler i ditt eget hjem, på byggeplassen eller hos oss er helt opp til deg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om rådgiving

Foto kred : Jotun

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Kjøkkendrømmen som ble virkelighet

Steinsviken

Flott familiebolig i Sandviken

Solbakken

Nybygg på Nesttun

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier / Interiørrådgiver
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner/Digital markedsfører

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.