Næring

Oppussing

Skal du pusse opp kontorene er det mange detaljer som skal organiseres og planlegges. Vi hjelper deg med både lekkert interiørdesign som snakker til sansene, samtidig som vi ordner totalentreprisen for deg å gjøre det enklere i en allerede hektisk arbeidsdag.

Nyoppusset kontorlokalet for økt trivsel hos ansatte, lyse rosa toner og grå møbler

Hva vi tilbyr

Visualisering

Å få visualisert helheten er ett must når jobben er stor, og mange ulike håndverkere skal inn. Vi har ett tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som tegner og visualiserer helheten. Med en god 3D visualisering er det er lettere å se hvor fint det kommer til å bli.

Interiørdesign

Vi designer og utformer interiøret etter deres ønsker, deres profil og deres behov. Vi sørger for av alt fra design, tegninger, planlegging, utførelse og prosjektledelse sammen med våre dyktige samarbeidspartnere - helt til ferdig møblert lokale dere kan flytte rett inn i.

Møblering

Alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene,- både til dine ansatte og til kunder. Vi bistår med planlegging og innkjøp av nye møbler, og kan vi garantere bedre trivsel og en atmosfære en trives i.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av hele prosessen fra planlegging til ferdig innredet lokale. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen.

Lett oppgradering

For å velge riktig farge for et arbeidsområde, evaluer arbeidets art og hva slags miljø som trengs. Uansett hvor mye vi kan hevde, har farger en psykologisk innvirkning på oss. Ta med blått i fargeskjemaet, hvis de fleste prosjekter på arbeidsplassen trenger teamarbeid. Det inngir en følelse av tillit blant ansatte, og bidrar også til å holde atmosfæren rolig. Grønt øker kreativiteten, og skaper et harmonisk miljø. Det bidrar også til å redusere angst. Gult og oransje er best egnet for arbeidsplasser som krever høy energi og entusiasme fra sine ansatte. Hvitt, når det kombineres med naturlig lys, oppmuntrer til kreativitet, og får også rommet til å virke mer romslig. Det øker også fokus. Vi velger de riktige fargekombinasjonene etter ditt arbeidsmiljø.

ByBo nyoppusset kontorlokaler med designrettet fokus på trivsel | Interiørdesign

Oppussing

Oppussing er dyrt, og når det kommer til arbeidsplassen, er tiden du bruker på å gjøre opp interiøret nå, også gull verdt. Du vil absolutt ikke bruke denne typen tid/innsats og økonomi for å gjøre det igjen når som helst snart! Sørg også for at tingene du får gjort er fleksible nok for eventuelle fremtidige endringer du måtte ønske, når det gjelder rullering av sitteplasser eller utvide personalkapasiteten til en viss grad. Disse endringene bør imøtekommes uten mye belastning på lommene. Det er her vi kommer inn for å gi deg mest mulig verdi for pengene.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om oppussing.

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.