Næring

Profilering

Alle bedrifter trenger en tydelig profil dersom de ønsker å bli lagt merke til i ett stadig mer krevende marked. Med oss på laget har vi dyktige arkitekter, interiørdesignere, reklamebyråer og innkjøpere som vet nøyaktig hva som skal til for at din bedrift skal bli sett. Hva trenger hjernen å se for å tenke de tankene, som får frem det budskapet som din bedrift ønsker at sine kunder skal oppleve? Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi bistå både store og små bedrifter i søken på en tydelig identitet.

Ny profil til din bedrift | Interiørdesigner | Wolff Design

Hva vi tilbyr

Tegning i 2D eller 3D

Å få visualisert helheten er ett must når jobben er stor, og mange ulike håndverkere skal inn. Vi har ett tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som tegner og visualiserer helheten. Med en god 3D visualisering er det er lettere å se hvor fint det kommer til å bli.

Interiørdesign

Vi designer og utformer interiøret etter deres ønsker, deres profil og deres behov. Vi sørger for av alt fra design, tegninger, planlegging, utførelse og prosjektledelse sammen med våre dyktige samarbeidspartnere - helt til ferdig møblert lokale dere kan flytte rett inn i.

Møblering

Alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene,- både til dine ansatte og til kunder. Vi bistår med planlegging og innkjøp av nye møbler, og kan vi garantere bedre trivsel og en atmosfære en trives i.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av hele prosessen fra planlegging til ferdig innredet lokale. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til ditt prosjekt, slik at fargene du velger når ut med det budskapet du ønsker å gi.

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Møterom med ny identitet | Wolff Design | Interiørdesigner

Profilering

Alle bedrifter trenger en tydelig profil dersom de ønsker å bli lagt merke til i ett stadig mer krevende marked. Med oss på laget har vi dyktige arkitekter, interiørdesignere, reklamebyråer og innkjøpere som vet nøyaktig hva som skal til for at din bedrift skal bli sett. Hva trenger hjernen å se for å tenke de rette tankene og føle de rette følelsene? De tankene og følelsene som får frem det budskapet som din bedrift ønsker? Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi bistå både store og små bedrifter i søken på en tydelig identitet som treffer sansene.

Konferanserom med nytt interiør og identitet | Wolff Design

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når en skal pusse opp.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere best mulig i prosessen.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.