Næring

Restaurant

Alle restauranter skal ha sin identitet og sitt uttrykk. Vi i Wolff Design legger derfor stor vekt på hva restauranten ønsker at gjestene skal føle og oppleve under besøket, og har unike verktøy til å sette oss inn i opplevelser og inntrykk. Vi retter ikke fokuset utelukkende bare på interiøret, men også på totalopplevelsen til gjesten. Vi mener det er helheten som er viktig for en vellykket hotelldrift.

Bildet viser en restaurant med enkle tre bord og tre stoler, behalgelig lyse gule toner

Hva vi tilbyr

Visualisering

Å få visualisert helheten er ett must når jobben er stor, og mange ulike håndverkere skal inn. Vi har ett tett samarbeid med både arkitekt, interiørarkitekt og interiørdesigner som tegner og visualiserer helheten. Med en god 3D visualisering er det er lettere å se hvor fint det kommer til å bli.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til ditt prosjekt, slik at fargene du velger når ut med det budskapet du ønsker å gi.

Interiørdesign

Vi designer og utformer interiøret etter deres ønsker, deres profil og deres behov. Vi sørger for av alt fra design, tegninger, planlegging, utførelse og prosjektledelse sammen med våre dyktige samarbeidspartnere - helt til ferdig møblert lokale dere kan flytte rett inn i.

Møblering

Alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene,- både til dine ansatte og til kunder. Vi bistår med planlegging og innkjøp av nye møbler, og kan vi garantere bedre trivsel og en atmosfære en trives i.

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av hele prosessen fra planlegging til ferdig innredet lokale. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen.

Vi hjelper med å skape en atmosfære og omgivelser til din restaurant | Wolff Design | Interiørdesign Bergen

Restaurant

Vi skaper en fantastisk atmosfære som kundene sent vil glemme, og skreddersyr interiørløsninger etter deres konsept! Vi tror på at nå god mat, sammen med magiske omgivelser gjenforenes er mye av grunnlaget for en suksessrik restaurant lagt. Vi hjelper restauranter til å skape atmosfære som gir mer enn forventet, og en svært hyggelig stemning. Spennende interiørdesign sammen med nydelige smaksopplevelser gir en minnerik opplevelse.

Vi tilpasser interiørdesignet etter deres ønsker og konsept, hvor vi er eksperter på både design, akustikk og belysning da dette er viktige elementer som er med på å skape den atmosfæren som skal til for å skape det lille ekstra som gjerne gjør at kundene kommer tilbake.

Restauranteiere som er i tidlig planleggingsfase kan også få god hjelp hos oss til å bygge riktig konsept til ønsket meny og beliggenhet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om restaurant.

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.