Privat

Møblering

Alt av interiør du tar inn i ett rom er med på å danne ett inntrykk- den er fin, og den er fin, men passer de sammen? Hjernen vår reagerer på farger, geometri, tekstur og ikke minst de organiske detaljene. Vi hjelper deg med møbleringen slik at du oppnår den harmonien og balansen hjemmet ditt trenger for at du skal trives. Hvis du skal kjøpe alt nytt anbefaler vi en god plan i forkant av innkjøpene. Hvis du allerede har møbler og vil ha hjelp til plassering med det du har fra før, tilbyr vi styling med ditt eget. Dette er også veldig populært ved boligsalg!

Møblering av Sandbrekketoppen med en smart stueløsning og nydelig utsikt | Wolff Design | Interiørdesigner

Hva vi tilbyr

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Møblert kjøkken med stort milano svart kjøkken og spisegruppe | Wolff Design | Interiørdesigner

Møblering

Når vi møblerer ett hjem er det mange detaljer å tenke på. Derfor gjør vi grundige analyser før vi hjelper våre kunder med fullstendige møbleringspakker til deres nye hjem. Noen har allerede møbler de vil supplere til de nye, andre vil kanskje bare ha hjelp til plasseringen av de møblene som de allerede har. Og noen vil ha alt nytt. Uansett er det viktig å tenke på både stil, form, farge, tekstur, geometri og ikke minst behov. Skal vi snakke med sansene gjennom interiøret må det være en balanse i det en tar inn i rommet, og ikke en vase kan være overlatt til tilfeldighetene.

Dette kan være veldig utfordrende når det kommer til møblering av sitt eget hjem, og mange opplever at de ikke får det til. Vår oppgave er å vise deg de beste løsningene som får deg til å trives i ditt eget hjem- ett hjem skal nemlig være det stedet du finner ro og føler deg avslappet etter en hektisk dag.

Vi tilbyr tegninger, konkrete forslag, og innkjøp av alt som måtte ønskes. Slik kan du få alt levert på en gang - enklere fornying i hjemmet blir det ikke.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om møblering

Møblert stue i lyse og mørke kontraster | Wolff Design

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Kjøkkendrømmen som ble virkelighet

Steinsviken

Flott familiebolig i Sandviken

Solbakken

Nybygg på Nesttun

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier / Interiørrådgiver
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner/Digital markedsfører

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.