Privat

Fargesetting

Vi er eksperter på å finne farger som passer sammen med dine ønsker, samtidig som sammensettingen skal påvirke deg positivt og gi hjemmet en deilig balanse. Målet er at du skal komme inn i rommet og føle på glede, ro og harmoni og ikke minst at du skal kunne trives med fargene du velger i mange år fremover. Farger forandrer seg med lys og refleksjoner- visste du at en beige vegg kan oppleves grønn til enkelte gulvtyper?

Fargesetting for spisestue og stue, bilde viser en stue med lyse beige sofa og Jotun sine farger på veggene.

Hva vi tilbyr

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Lys som treffer inn i rommet har en påvirkning av valget om farger | Wolff Design | Interiørdesigner

Fargesetting

Farger oppfører seg ulikt etter lysinnslipp fra dagslys, varm lyssetting og refleksjonene de ulike elementene en tar inn i rommet gir fra seg. Derfor er det viktig at alle farger en tar inn i ett rom passer sammen, at det er en balanse. Farger på møblering, tak, gulv og vegger må få frem det beste i hverandre- hvis ikke kan det hele miste sin hensikt.

Alle ønsker å føle seg komfortable og avslappet i hjemmet sitt, og for å oppnå dette må det være en harmoni i det en tar inn. Om det er merkevarer eller ikke, spiller ingen rolle - men form og farge har masse å si på resultat og inntrykk.

Om en er glad i masse farger vil ett fargerikt hjem gi deg masse energi dersom fargene brukes på riktig måte, men pass på - det kan også fort bli rotete!

Ta kontakt for en uforpliktende prat om fargesetting

Fargesetting i trappeoppgang med lysinnslipp fra dagslys | Wolff Design | Interiørdesigner
Foto: Hugo Lutcherath

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Flott familiebolig i Sandviken

January 18, 2022

Solbakken

Nybygg på Nesttun

November 30, 2021

Sandbrekketoppen

Vakker Villa på Kalfaret

July 20, 2022

Kalfaret

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.