Privat

Prosjektledelse

Vi har alle opplevd upålitelige håndverkere som må passes på. Heldigvis samarbeider vi kun med de beste, men for at våre kunder skal slippe misforståelser og unødvendig hodebry - tilbyr vi i samarbeid med våre håndverkere, full prosjektledelse sammen med våre designtjenester. Det gir deg som kunde en trygghet om at resultatet blir som forventet, til avtalt tid og avtalt pris.

Bestill prosjektledelse gjennom Wolff Design for å slippe hodebryet | Interiørdesigner

Hva vi tilbyr

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Oppnå best mulig resultat med Wolff Design | Prosjektledelse uten hodebryet | Interiørdesigner

Prosjektledelse

En hører dessverre alt for ofte at mange synes å pusse opp er ett mareritt fordi håndverkere ikke holder det de lover. Flere av våre kunder har hatt tidligere erfaringer med håndverkere som enten ikke møter opp til avtalt tid, ikke gjør det som de skal eller så har alt blitt mye dyrere enn avtalt!

Ved å bestille prosjektledelse gjennom oss slipper du hodebryet, samtidig som vi sørger for at du oppnår de beste resultatene. Vi sørger for at du alltid har kontroll på kostnadene, og passer på at fremdriftsplan følges.

Vi hjelper deg med å ta de beste beslutningene, slik at prosessen fra start til slutt blir så bra som overhode mulig. Gjennom god dialog med deg og håndverkerne slipper du de ubehagelige konsekvenser som kan oppstå underveis og i ettertid. Som vår kunde skal du kun trenge å fokusere på drømmen din, mens vi realiserer den.

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når en skal pusse opp.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Studentleilighet ved Haukeland

Storhaugen

Flott familiebolig i Sandviken

Solbakken

Nybygg på Nesttun

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere best mulig i prosessen.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.