Privat

Bli inspirert

Tidløst og moderne interiørdesign som påvirker sansene postitivt, sammen med de siste interiørtrender er selve hovedessensen i vårt design. Vi skal speile kundenes personlighet og ønsker, og skape langsiktige løsninger som skaper ro og harmoni. Klikk deg rundt på siden og se på bilder over tidligere prosjekter. Kanskje finner du inspirasjonen du trenger for å gå i gang?

Bergens villa med sine biofile mønstre og kreativt romfokus, her er det en elegant stue med store møbler i grønn velour

Hva vi tilbyr

Visualiseringer

Trenger du gode tegninger som visualiserer dine planer? Vi tegner både små og store prosjekter i 2D/3D, og tilbyr fotorealistiske bilder av ditt fremtidige hjem.

Fargesetting

Vi forstår at det er vanskelig å velge riktige farger - det er jo så mange fine å velge mellom! Våre metoder sørger for at vi finner de perfekte fargene som er skreddersydd til din personlighet slik at du ikke går lei.

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Prosjektledelse

Vi designer og får alt utført for deg. Det er mange mennesker involvert i ett oppussingsprosjekt, og det er lett for at det blir både rot og misforståelser! Hvis du lar oss styre prosjektet sammen med våre dyktige samarbeidspartnere, slipper du å bekymre deg- vi har full kontroll og involverer deg kun så mye som du ønsker.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Inspirasjon til sofa gruppe i romslig stue helt nyoppusset | Wolff Design | Interiørdesigner

Bli inspirert

Hent inspirasjon i de siste interiør trendene, men husk at de ikke varer evig og at de må passe inn med resten av stilen din. De fleste henter inspirasjon fra det som de tiltrekkes av, og alle blir påvirket av interiørdesign på ulik vis. Viktigst av alt er følelsen man får når man kommer inn i rommet - alt skal være i perfekt balanse. Interiørtrender for 2023 med sine biofile mønstre, tydelige buer og sitt kreative romfokus, kan derfor være riktig å følge så lenge du føler en tilknytning, og de passer inn i din stil.

Bruken av geometri, farger, materialer, teksturer og tekstiler påvirker hverandre når vi tar de inn i ett rom - det ligger derfor en dypere tilnærming i alt vi gjør innenfor vårt arbeid med design og de siste interiørtrender.

Vi tror at omgivelsene våre påvirker oss mye mer enn vi gjerne ønsker å være bevisst på.

"Arv og miljø" hører vi ofte i ulike sammenhenger når det kommer til diskusjoner rundt hvem vi er og hva vi liker. Derfor jobber vi med interiørdesign på en litt annen måte enn våre konkurrenter- ikke bare skal interiøret påvirke sansene våre så positivt som mulig, de skal også få skuldrene ned og være det stedet en henter påfyll i en ellers travel hverdag.  

Ta kontakt for en uforpliktende prat om du trenger inspirasjon

Inspirasjon til hvordan nylig renovert stue kan se ut | foto Hundven Clements | Interiørdesign
Photo by Hundven-Clements

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

Kjøkkendrømmen som ble virkelighet

August 2, 2023

Steinsviken

Flott familiebolig i Sandviken

January 18, 2022

Solbakken

Nybygg på Nesttun

November 30, 2021

Sandbrekketoppen

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.