Bildet viser Gubi pacha stol i hvit bluche og småbord i beige fra Ferm Living

Skal du igang med oppussing og har møbler du vil beholde?

Visualisering i interiørdesign spiller en uunnværlig rolle for skape vellykkede prosjekter.

Skal du igang med oppussing og har møbler du vil beholde? I dette prosjektet ønsket kunden å beholde spisebordet som de er så glad i.

Hos oss er denne praksisen ikke bare et tillegg, men ett kjernelement som gir kundene en kjempefordel i designprosessen. Å gi kundene våre visuelle tegninger av det planlagte interiørdesignet, gir de ikke bare en mulighet til å forstå designet på et dypere nivå, men det gir de også følelse av trygghet og de får en større helhetsforståelse for alle avgjørelsene før vi begynner på selve arbeidet.


Å se hvordan rommet vil ta form før fysisk implementering gir muligheten til å utforske og tilpasse designet etter kundens egne preferanser. 

Dette er etter vår mening helt essensielt for å unngå misforståelser og sikre at sluttresultatet oppfyller kundens forventninger. Vi tror på at det å gi kundene muligheten til å være med på visualiserings prosessen gir dem det nødvendige verktøyet til å forstå hva som er i vente før arbeidene går i gang.

 

For oss er det viktig å levere ett fantastisk interiørdesign, men også å sikre at kundene våre føler seg trygg gjennom hele prosessen. 


Ved å tilby realistiske visualiseringer fører vi kundene gjennom en virtuell reise, slik at de kan se hvordan hvert element kommer sammen for å skape et delikat, harmonisk og funksjonelt miljø.

Vårt ønske er å gjøre prosjektene våre så virkelighetstro som mulig. Dette illustrerer vårt ønske om å være transparente og imøtekomme kundenes behov og ønsker. Gjennom denne tilnærmingen bygger vi ikke bare rom som påvirker alle sansene, men også langsiktige relasjoner basert på gjensidig tillit og forståelse.

 

Integreringen av eksisterende møbler som kundene er glade i, er ofte ett nøkkelaspekt i vår tilnærming til interiørdesign. Vi forstår godt verdien av følelsesmessige bånd til gjenstander, og vi legger stor vekt på å inkludere disse i våre design. Vedå innlemme kjære gjenstander i det nye designet skaper vi ikke bare ett flott rom, men også et rom som forteller historien om kundens liv og smak.

Denne tilnærmingen gir rommet en unik karakter og gjenspeiler kundens personlighet.Vi arbeider nøye med å plassere og style disse møblene slik at de smelter sømløst sammen med de nye designelementene. Dette skaper en symbiose av det kjente og det nyskapende, og resulterer i et interiør som ikke bare er vakkert, men også føles som hjemme.

Vår filosofi om å beholde og revitalisere møbler som kundene holder kjært, samtidig som vi introduserer nytt design som gir rommet ett estetisk lekkert løft, samtidig som en følelse av tilhørighet. 

 

Vi tror på skape rom som er ikke bare funksjonelle og stilige, men også dypt personlige og meningsfulle for våre kunder.