Privat

Møbeldesign

Møbeldesign handler om å skape møbler som passer perfekt inn i rommet- de skal fungere som ett estetisk mesterverk til designet ellers, men også fungere optimalt rent praktisk og dekke de behovene som ellers er. Vår lidenskap ligger i å designe og skreddersy møbler og innredning som harmonerer perfekt med din stil og ivaretar alle funksjonelle krav.

Møbeldesign. Bildet viser ett salongbord med steinplate og tykke søyleben i mørkbrun heltre eik. Sofa i myke former. Duse fargepaletter.

Hva vi tilbyr

Interiørdesign

Fra dine drømmer til ferdig resultat! Enten du trenger alle idéene eller har noen selv- vi designer og utformer interiøret etter dine ønsker og behov.

Møbeldesign

Har du behov for ett spesialtilpasset møbel eller bare vil ha noe helt unikt? Det finnes uendelige muligheter og vi både tegner og produserer.

Visualiseringer

Trenger du gode tegninger som visualiserer dine planer? Vi tegner både små og store prosjekter i 2D/3D, og tilbyr fotorealistiske bilder av ditt fremtidige hjem.

Totalentreprise

Vi har brukt lang tid på å finne de dyktigste håndverkerne i Bergen, og sammen med de beste tar vi oss av evt søknadsprosess til kommunen, prosjektering og selve utførelsen av arbeidet. Det er bare til å senke skuldrene og la oss ta styringen!

Møbleringsplaner

It´s all about the details! Ja- for alt du tar inn i ett rom er med på å påvirke sansene dine. "Den" er fin og "den" er fin, men er de fin sammen? La oss hjelpe deg med møbleringen så du unngår fellene!

Vi designer møbler spesialtilpasset akkurt dine behov | Wolff Design | Interiørdesigner

Møbeldesign

Vi er eksperter på å skreddersy møbler og interiør som passer perfekt tildine unike behov og ønsker. Uansett om du drømmer om et spisebord som blirmidtpunktet under families middager, eller om du trenger en elegant løsning forå maksimere plassen i yttergangen, er vi klar for å designe og produsere dettefor deg.

Det perfekte møbelet skal ikke bare være vakkert å se på, men også praktiskog funksjonelt i hverdagen. Derfor tar vi oss tid til å lytte til dine behov ogtanker, slik at vi kan skape noe som virkelig passer til din livsstil og ikkeminst din personlige smak.

Enten det er et moderne sofabord til stuen din, en skreddersydd garderobeløsning for å organisere klærne dine, eller til og med en spesialdesignet bokhylle for å vise frem dine favorittbøker, kan du være trygg på at vi leverer håndverk av høyeste kvalitet.

La oss hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem- med skreddersydd interiør som virkelig reflekterer din unike stil og dine behov.

Vi vet hvor stort behovet er for at noen holder i trådene når håndverkere skal inn og utføre både små og store jobber.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby total leveranse av alle tjenester og produkter som må inn i forbindelse med ditt prosjekt.

Det vil si at du som kunde slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn- vårt team tar seg av alt.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Wolff Design AS

Smøråsvegen 22
5238 Rådal

Telefon 930 19 775

Epost: post@wolffdesign.no

Catharina Wolff
Catharina Wolff
Eier
Oda Warholm
Oda Warholm
Interiørdesigner / Tegner

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett. Send oss gjerne en henvendelse slik at vi kan finne ut hvordan vi kan hjelpe deg/dere på best mulig måte.

Tusen takk! Meldingen er mottatt, vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.